Поліція повідомила про підозру чоловіку, який підпалив автівку засновника порталу dtp.kiev.ua

Дата: 24 Травня 2021
A+ A- Підписатися

Київські слідчі повідомили про підозру чоловіку, який у ніч на 17 лютого 2021 року підпалив автівку засновника порталу dtp.kiev.ua Влада Антонова. 

Про це йдеться в інформації начальника Головного управління Нацполіції в м. Києві Андрія Крищенка на офіційному сайті структури. 

Джерело: npu.gov.ua

Згідно з повідомленням, оперативники провели комплекс розшукових дій, переглянули записи з камер відеоспостереження та встановили особу підпалювача. Це 22-річний уродженець міста Глухів, раніше не судимий. Під час обшуку слідчі вилучили з помешкання правопорушника речові докази.

За умисне знищення або пошкодження майна фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, що подія сталася на початку року на вулиці Гоголівській Шевченківського району столиці. Volkswagen Touareg потерпілого підпалили прямо у дворі будинку, він сам викликав правоохоронців та співробітників ДСНС.

Унаслідок пожежі пошкоджено передню частину транспортного засобу й салон.

Як повідомляла ZMINA, за даними на квітень, в Україні з початку року Нацполіція разом зі справою Антонова розслідувала 11 кримінальних проваджень щодо правопорушень, вчинених проти журналістів із січня до початку березня 2021 року. Серед них – напади на медійників, побиття, недопуск на сесії місцевих рад, підпали тощо.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter