Поліція Дніпра затримала групу підлітків: їх підозрюють у вбивстві безпритульної

Дата: 23 Грудня 2023
A+ A- Підписатися

За підозрою у вбивстві безпритульної жінки та замаху на вбивство чоловіка у Дніпрі поліція затримала сімох хлопців віком від 14 до 19 років. Правоохоронці заявили, що підлітки можуть бути причетні до інших схожих злочинів.

Про це йдеться на сайті Національної поліції.

Фото: Нацполіція

“Вбивство, скоєне з особливою жорстокістю, сталося в ніч з 2 на 3 грудня. Нападники виявили безпритульну жінку у покинутій будівлі, побили її та завдали численних ударів ножем, внаслідок яких потерпіла померла. Цієї ж ночі стався замах на вбивство чоловіка, який мешкав у недобудові. З численними тілесними ушкодженнями потерпілому вдалося втекти: він добіг до автозаправки та попрохав викликати йому швидку допомогу”, – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці вважають, що хлопці можуть бути причетні також до побиття безхатька в укритті на Європейській площі в центрі Дніпра.

Поліціянти зазначають, що провели близько десяти обшуків за місцями проживання підозрюваних, встановили коло їхніх знайомств та свідків, зібравши повну доказову базу для притягнення їх до відповідальності. У телефоні одного з підозрюваних правоохоронці виявили фрагменти відео зі злочинами.

Зазначається, слідчі мають інформацію, що курувати затриманими може 23-річний мешканець Дніпра, який зараз у вʼязниці за вбивства та розбійний напад. Він спілкувався із затриманими в месенджері, де пропагувалося насилля та радикальні злочини. У камері чоловіка теж провели обшуки.

Сімом затриманим повідомили про підозру в умисному вбивстві (п. 7 ч. 2 ст. 115 ККУ). Їм загрожує від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Нагадаємо, наприкінці грудня 2021 року у Дніпрі правоохоронці затримали компанію, яку підозрюють у вбивстві двох безпритульних чоловіків. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter