У Дніпрі компанія, святкуючи день народження, вбила двох безпритульних чоловіків

Дата: 22 Грудня 2021
A+ A- Підписатися

У Дніпрі правоохоронці затримали компанію, яку підозрюють у вбивстві двох безпритульних чоловіків. 

Про це повідомляє “Днепр оперативный”.

Місце, де знайшли тіла вбитих чоловіків. Фото: Днепр оперативный

Тіла знайшли напередодні біля школи в провулку Крушельницької. За попередніми даними, двоє чоловіків та жінка 19, 26 і 27 років святкували день народження та випивали алкоголь біля теплотраси, коли помітили поряд безхатьків. 

Один з нападників кинувся на них і став завдавати ударів гострим предметом, а після схопив фрагмент бетонної плити та кинув їм на голови.

“У них виникла конфліктна ситуація з двома безхатченками. В ході цього конфлікту потерпілим були нанесені численні тілесні ушкодження, внаслідок яких вони й загинули”,розповіли правоохоронці в коментарі ТСН, не уточнюючи, що саме стало причиною конфлікту. 

Наразі всю компанію затримали та інкримінують їм умисне вбивство. Санкція статті передбачає покарання аж до довічного позбавлення волі. 

Люди, які живуть на вулиці, стикаються не тільки з побутовими проблемами, але й з насильством. До прикладу, минулого року троє киян, називаючись правоохоронцями, знущалися з безхатченків та знімали це на телефон. Незадовго до цього у Львові двоє молодиків закатували до смерті 70-річного пенсіонера, який жив на вулиці. Ще один постраждалий від їхніх дій 64-річний чоловік помер згодом у лікарні від отриманих травм. 

Навесні поточного року в столиці також затримали двох чоловіків, які спочатку побили безпритульного, а коли той більше не зміг себе захищати, облили легкозаймистою речовиною та підпалили. 

Нагадаємо, що безпритульні стикаються з насильством і в інших країнах. Декілька років тому в Іспанії за знущання з безхатька до 15 місяців в’язниці та штрафу у 20 тисяч євро засудили відомого блогера. Він виклав у мережу відео, де йде містом та пропонує незнайомому чоловіку, який живе на вулиці, печиво, заздалегідь змащене зубною пастою. Згодом виявилося, що ролик з печивом був не єдиним доказом знущань. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter