Побиття дівчини в Одесі: поліція відкрила провадження щодо умисних легких тілесних ушкоджень

Дата: 14 Травня 2024
A+ A- Підписатися

В Одесі поліція проводить необхідні слідчі дії в кримінальному провадженні, відкритому за статтею про умисне легке тілесне ушкодження, щодо побиття дівчини ймовірним співробітником ТЦК та СП. 

Про це розповіли в Нацполіції. 

Скриншот публікації kkto14jrelx2 в інстаграмі

Поліціянти навели версію подій, яка відрізняється від тої, що поширила у власних соцмережах потерпіла Антоніна Токмакова

Так, дівчина переконувала, що разом з компанією опинилась у відділку поліції через те, що водій таксі забризкав їх сльозогінним газом, бо роздратувався великою кількістю адрес для розвезення. Втім, у поліції кажуть, що це компанія, в якій була дівчина, напала на водія. 

“12 травня ввечері на спецлінію 102 надійшло повідомлення від таксиста про те, що на вулиці Гаванній четверо громадян напали на нього та застосували газовий балончик дратівливої дії. На виклик чоловіка виїхав екіпаж патрульної поліції. Компанію молодих людей, до якої входила дівчина та троє чоловіків, з місця події було запрошено до територіального підрозділу поліції. Водій повідомив, що молодики напали на нього за те, що відмовив їм у поїздці, оскільки вони були з алкоголем та в стані сп’яніння”, – кажуть поліціянти. 

Ба більше, у поліції переконують, що дівчина поводилась агресивно, кидалась у бійку до поліціянтів, розбила віконне скло на контрольно-пропускному пункті, а на вимоги припинити протиправні дії не реагувала. Відео- чи фотодоказів своїх слів у поліції не виклали. 

Через таку поведінку щодо дівчини склали декілька протоколів за дрібне хуліганство і У своїй розповіді Токмакова також казала про звинувачення в дрібному хуліганстві від поліціянтів, але не уточнювала, що щодо неї склали протоколи. та злісну непокору законному розпорядженню або вимозі поліцейського, а також протокол про адмінзатримання. 

Протокол за появу в громадському місці в п’яному вигляді отримав і один із хлопців з компанії. Після цього, як кажуть поліціянти, компанію відпустили, а напад, про який розповіла дівчина, трапився вже на вулиці. 

Потерпіла, судячи з повідомлення, “із заявою у правоохоронні органи не зверталася, на телефонні дзвінки дізнавача не відповідає і вдома не з’являється”. 

Поліціянти, розповідаючи про потерпілу, додали, що цього року її визнали винною в крадіжці та призначили покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі з випробувальним строком один рік. Додаткових деталей цієї справи не навели. 

Нагадаємо, що Одеський ТЦК та СП почав службову перевірку після заяв Токмакової про побиття. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter