Після нападу невідомих волонтерка Ірина Гонопольська може втратити слух

Дата: 05 Липня 2023
A+ A- Підписатися

Волонтерка Ірина Гонопольська заявила, що її барабанна перетинка майже знищена, пошкоджений нерв і вона може втратити слух через нещодавній напад на неї двох невідомих.

Про це волонтерка написала на своїй сторінці у фейсбуку. 

Фото: з фейсбуку

Висновки щодо здоров’я активістка зробила після відвідин лікаря.

“Через місяць можна робити операцію з відновлення барабанної перетинки. Шанси на часткове відновлення слухової функції лівого вуха невеликі й будуть зрозумілі після проведення реконструктивної операції, адже постраждало і звукопроведення, тож важливо відновити перетинку”, – написала вона.

Ірина додала, що операцію з відновлення перетинки не виконають, поки є виділення з вуха. Попри це перетинка потребує операції, і їхати їй до Інституту отоларингології варто якнайшвидше.

Крім того, волонтерка додала, що немає коштів на операцію, діагностику і навіть МРТ, яке їй призначили лікарі.

Її друзі почали збір на лікування волонтерки, тож просять долучитись усіх охочих: 5168755449455357. 

Нагадаємо, раніше волонтерка Ірина Гонопольська написала в групу для садівництва “СТ ім. Тимірязева” про збір на хлор, яким засипають на фронті тіла росіян. Декілька людей у чаті почали агресивно з нею спілкуватися та погрожувати, а двоє чоловіків з чату прийшли до неї додому, де один з них побив її. Унаслідок цього волонтерка отримала легкі та тяжкі тілесні ушкодження.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter