Під час дії воєнного стану в Україну не пустили півтори тисячі росіян

Дата: 27 Грудня 2018
A+ A- Підписатися

З початку введення воєнного стану на територію України не пустили 1616 громадян Російської Федерації.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

Заборона в’їзду росіянам працювала не тільки в 10 областях, де запровадили воєнний стан. За словами чиновників, зі свого боку Росія повернула 351 громадянина України.

Також стало відомо, що заборону на в’їзд до країни громадянам Росії чоловічої статі у віці від 16 до 60 років подовжили, незважаючи на закінчення воєнного стану.

“Беручи до уваги складну безпекову ситуацію, усі органи системи МВС продовжують працювати в посиленому варіанті несення служби. В тому числі рішенням РНБО продовжено дію обмежувальних заходів Держприкордонслужби щодо в’їзду до України чоловіків – громадян Росії”, – повідомив перший заступник голови МВС Сергій Яровий.

Нагадаємо, що вчора о 14-й годині сплив термін введеного в десяти областях країни воєнного стану. Особливий правовий режим в Україні запровадили через те, що  25 листопада в районі Керченської протоки російські прикордонники обстріляли українські військові судна й захопили два малих броньованих артилерійських катери “Бердянськ” і “Нікополь” та рейдовий буксир “Яни Капу” разом із 24 моряками, троє з яких дістали поранення.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter