Під час удару РФ по готелю в Краматорську загинув радник з безпеки Reuters Раян Еванс

Дата: 26 Серпня 2024
A+ A- Підписатися

Під час ракетного удару РФ по готелю в Краматорську, який відбувся ввечері 24 серпня, загинув радник з безпеки інформаційного агентства Reuters Раян Еванс.

Про це повідомили в редакції інформаційного агентства Reuters. 

Раян Еванс. Фото: Reuters

У День Незалежності України Еванс разом з п’ятьма членами команди перебував у краматорському готелі “Сапфір”, розповіли колеги загиблого.

Чоловік загинув, інший працівник Reuters перебуває в лікарні – у нього серйозні травми.

Решта членів команди вийшли на зв’язок, зараз вони “терміново шукають більше інформації, співпрацюють із владою Краматорська та підтримують наших колег та їхні родини”.

“Ми висловлюємо наші глибокі співчуття сім’ї та близьким Раяна. Він допоміг багатьом нашим журналістам висвітлювати події у всьому світі”, – йдеться в редакційному повідомленні.

Раніше під завалами готелю в Краматорську, який уночі обстріляли росіяни, знайшли тіло загиблого. За інформацією Донецької обласної прокуратури, рятувальники деблокували тіло загиблого громадянина Великої Британії.

Нагадаємо, в ніч на 25 серпня війська РФ завдали удару по готелю в Краматорську на Донеччині. Поранень зазнали двоє журналістів інформагенції Reuters, ще один медійник перебував під завалами.

Раніше ZMINA повідомляла, що під час ракетного удару по Краматорську на Донеччині постраждала польська волонтерка та журналістка Моніка Андрушевська, яка висвітлює війну Росії проти України.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter