Окупанти знову обстріляли Херсонщину, поранення дістав 65-річний чоловік

Дата: 04 Жовтня 2023
A+ A- Підписатися

4 жовтня вдень російські військові обстріляли село Садове Херсонської області. Внаслідок цього поранення отримав 65-річний місцевий чоловік. 

Про це повідомив очільник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко

Фото: Поліція Херсонської області

“У селі Садове Херсонської міської територіальної громади внаслідок обстрілу армією РФ поранення дістав 65-річний чоловік. Під час ворожої атаки він перебував на власному обійсті”, – написав він.

Чоловіка з вибуховою травмою та осколковим переломом кістки плеча ушпиталили. 

У поліції Херсонської області розповіли, що окупанти обстрілювали область і напередодні. Зокрема, під авіаційними ударами перебували Ольгівка Бериславського району та Козацьке Каховського району. Внаслідок вибухів керованих бомб в Ольгівці пошкоджені сільський клуб та навчальний заклад.

Фото: Поліція Херсонської області

Внаслідок мінометного обстрілу селища Веселе Каховського району поранення отримала 81-річна місцева жителька, яка перебувала на подвір’ї будинку. Жінку доставили до лікарні, її життю нічого не загрожує. 

Під час ворожого обстрілу Республіканця травмувався 52-річний місцевий житель, а в Зміївці внаслідок російського артобстрілу поранення отримала 65-річна місцева жителька.

З реактивних систем залпового вогню росіяни обстріляли Білозерку. Снарядами поранено 45-річного чоловіка та 46-річну жінку, у них мінно-вибухові травми та уламкові поранення.

Також армія РФ завдала авіаудару по житловому кварталу Антонівки. Внаслідок вибуху зруйновані будинки, під завалами загинув 54-річний чоловік. Поранення отримали семеро місцевих жителів віком від 27 до 77 років, у всіх них – уламкові поранення різних частин тіла. Цього ж дня ввечері росіяни знов обстріляли Антонівку, поранення отримав ще один 61-річний чоловік.

З артилерії окупанти обстріляли Кіндійку, поранення дістала 54-річна жінка, яка в той момент перебувала на подвір’ї.

Крім того, росіяни цілодобово били по різних районах Херсона, обстріли посилювалися вночі. У місті пошкоджено багатоповерхові та приватні будинки, снарядами та ударною хвилею в будівлях вибило вікна, балконні рами, також пошкоджено автомобілі, фасади та дахові покриття.

Нагадаємо, що в ніч проти 4 жовтня та вранці цього дня російські війська вчергове обстріляли Херсон, поціливши в заклад освіти. Також унаслідок обстрілу загорівся гараж. Вранці Бериславський район Херсонської області також опинився під вогнем російської авіації: окупанти скинули туди з десяток бомб.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter