Внаслідок нічних та ранкових російських обстрілів у Херсоні пошкоджень зазнав освітній заклад

Дата: 04 Жовтня 2023
A+ A- Підписатися

У ніч проти 4 жовтня та вранці цього дня російські війська вчергове обстріляли Херсон, поціливши в заклад освіти. Також унаслідок обстрілу загорівся гараж.  

Про це повідомив начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко.

Фото: Роман Мрочко

“Вночі противник здійснив обстріл міста Херсона та села Придніпровського. Внаслідок чергового ранкового обстрілу Херсона російськими військами з тимчасово окупованого лівого берега в Дніпровському районі загорівся гараж і пошкоджено заклад освіти”, – йдеться в повідомленні.

Голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін додав, що вранці Бериславський район Херсонської області опинився під вогнем російської авіації: окупанти скинули туди з десяток бомб.

“Бериславський район – під вогнем ворожої авіації. Окупанти атакували Бургунку, Ольгівку та Миколаївку. Загалом скинули з десяток керованих авіабомб. Інформація уточнюється”, – наголосив він.

Фото: Роман Мрочко

Загалом за минулу добу російські війська 27 разів обстріляли населені пункти Херсонщини та використали для цього 141 снаряд. Ураження зафіксовано в Антонівці, Херсоні, Садовому та Інженерному.

Внаслідок російських ворожих обстрілів Херсонської міської територіальної громади за минулу добу одна людина загинула, ще десятеро дістали поранення різного ступеня важкості. 

Нагадаємо, що вранці 3 жовтня військові РФ обстріляли село Зміївка на Херсонщині, поціливши в житловий будинок. За попередніми даними, постраждала одна людина. 

Згодом російські війська вдарили по Антонівці Херсонської області. Внаслідок обстрілу загинув 69-річний чоловік. Також поранення дістали щонайменше восьмеро цивільних.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter