Окупанти запустили ракети по Дніпру: серед загиблих – вагітна жінка

Дата: 26 Жовтня 2022
A+ A- Підписатися

У Дніпрі ввечері 25 жовтня після оголошення повітряної тривоги пролунали вибухи. Російські окупанти обстріляли автозаправну станцію. На місці події спалахнула пожежа, яку згодом вдалося локалізувати. Внаслідок обстрілу є загиблі та поранені. 

Про це повідомили заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко та голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко

Фото: Валентин Резніченко

Внаслідок удару по Дніпру знищено комплекс будівель АЗС: автозаправні колонки, автомийку, шиномонтаж і два автомобілі. Ще один автомобіль пошкоджено. Також частково зруйновано магазин та операторську. 

“Російська ракета, що прилетіла в Дніпро, убила двох людей. За уточненою інформацією, четверо поранено. Це двоє жінок і двоє чоловіків. Усі в лікарні. Троє важкі”, – написав Резніченко. 

Водночас Тимошенко написав, що серед двох осіб, які загинули, була вагітна жінка. Другий загиблий – оператор автомийки.

Крім того, росіяни знову били по Нікопольщині. Вони накрили вогнем із “Градів” Червоногригорівську громаду. Люди не постраждали.

Є руйнування, понівечено лінію електропередач. Понад 600 родин лишилися без електрики. Аварійні бригади вже працюють.

Резніченко додав, що військові з повітряного командування “Схід” збили дрон-камікадзе “Shashed-136” у небі над Нікопольщиною.

Нагадаємо, що в ніч проти 19 жовтня російські окупанти били по Криворізькому та Нікопольському районах Дніпропетровської області. За попередньою інформацією, люди не постраждали. Однак зазнала руйнувань енергетична інфраструктура.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter