Окупанти вдарили по Торецьку “градами”: пʼятеро людей дістали поранення, серед них – 11-річна дитина

Дата: 20 Травня 2023
A+ A- Підписатися

20 травня, у суботу, російські військові обстріляли Торецьк Донецької області. Внаслідок обстрілу поранення дістали пʼятеро місцевих жителів, пошкоджені житлові будинки та цивільна інфраструктура. 

Про це повідомив очільник Донецької ОВА Павло Кириленко.

Фото: Павло Кириленко

Так, за словами Кириленка, окупанти накрили фактично все місто “градами” – пошкоджені житлові будинки та інші цивільні об’єкти, зокрема, лікарня.

Станом на 18:30 відомо про пʼятьох поранених, зокрема 11-річна дитина. Всім постраждалим надали медичну допомогу, їхній стан задовільний.

Фото: Павло Кириленко

“Вкотре наголошую: не ризикуйте своїм життям і здоров’ям! Евакуюйтеся! На прифронтових територіях цивільним перебувати вкрай небезпечно”, – додав очільник ОВА.

Раніше ZMINA писала, що 20 травня внаслідок ранкових авіаударів армії РФ по Херсонщині двоє цивільних загинули, один травмований. Прокуратура розпочала досудове розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни. 

Нагадаємо, що 19 травня, у пʼятницю, російські війська обстрілювали Донеччину, Харківщину та Запорізьку область. Загалом там відомо про трьох загиблих та дванадцятьох поранених. Також внаслідок обстрілів зруйновані приватні будинки та господарські споруди. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter