Окупанти вдарили по багатоповерхівці у Комишувасі на Запоріжжі, є загиблі та поранені

Дата: 02 Червня 2023
A+ A- Підписатися

2 червня, у пʼятницю, російські військові обстріляли селище Комишуваха, що на Запоріжжі. Внаслідок цього загинули двоє цивільних жінок та поранення дістали ще четверо мирних жителів. 

Про це повідомив очільник Запорізької ОВА Юрій Малашко

Фото: поліція Запорізької області

“Ворог атакував багатоповерховий будинок у селищі. Мінно-вибухові травми отримали жінки 41, 84 та 87 років, а також 21-річний чоловік. Постраждалих оперативно доставили в медичний заклад. На жаль, від отриманих травм загинули жінки 44 та 77 років”, – зазначив він.

За попередню добу окупанти завдали 111 ударів по 22 містах і селах області: били з авіації та артилерії по прифронтових населених пунктах.

Фото: поліція Запорізької області

Один російський снаряд, який поцілив у житловий будинок, забрав життя 68-річного жителя Гуляйполя.

Крім того, під час обстрілу у Плавнях постраждала родина – 35-річного чоловіка та 60-річну жінку з мінно-вибуховими травмами ушпиталили.

Фото: поліція Запорізької області

Раніше ZMINA писала, що 20 травня у Запорізькій області росіяни обстріляли 18 населених пунктів. По місту Оріхів вдарили запалювальними боєприпасами. Тоді росіяни здійснили по області 84 обстріли.

Нагадаємо, що у жовтні минулого року російські окупанти завдали ракетного удару по Комишувасі, поціливши по території дитячої спеціалізованої школи.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter