Окупанти вдарили КАБами по Боровій, що на Харківщині: серед поранених – дитина

Дата: 07 Травня 2024
A+ A- Підписатися

Увечері 6 травня внаслідок російських ударів КАБАми по житлових будинках у селищі Борова на Харківщині поранення дістали двоє дорослих і дитина. 

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов та ДСНС у Харківській області.

Фото: Поліція Харківської області

“22:20, село Борова Ізюмського району. Внаслідок обстрілу КАБ по приватним будинкам травмовані 16-річна дівчина, 55-річний чоловік, 54-річна жінка”, – розповів Синєгубов. 

У ДСНС уточнили, що окупанти влучили в приватний будинок, пошкоджень зазнало і сусіднє помешкання. Окрім трьох поранених, ще в однієї особи виявили гостру реакцію на стрес.

Також 6 травня в селі Близнюки Лозівського району внаслідок вибуху невідомого вибухового пристрою на території приватного домоволодіння загинув 55-річний чоловік.

Загалом за минулу добу росіяни з артилерії та мінометів обстріляли 14 населених пунктів Харківщини. Населені пункти Золочів, Петропавлівка та Борова зазнали авіаударів з боку окупантів.

У результаті обстрілів зафіксовано руйнування житлових будинків, пошкоджені кафе, господарчі споруди, техніку.

Нагадаємо, що цього ж дня російські окупанти вперше вдарили переобладнаною ФАБ-1500 по території Куп’янського району Харківської області, знищивши цілу вулицю. Унаслідок цього загинула 88-річна жінка.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter