Окупанти під’єднали Бердянськ до трьох російських радіостанцій, з яких ширять пропаганду

Дата: 27 Травня 2022
A+ A- Підписатися

Кримські інженери під’єднали тимчасово окупований росіянами Бердянськ Запорізької області до трьох російських радіостанцій.

Про це повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація.

За даними ЗОВА, крім цього, в ефірі радіо “Крим” кожну годину розповідають новини окупованих територій Херсонської та Запорізької областей, які пропагандисти називають “визволеними”.

“І наостанок про обіцянки-цяцянки російських окупантів. На своїх пропагандистських ресурсах загарбники обіцяють розробити систему субсидій для фермерів, створити нову систему податків, постачання продукції та сировини, а також повідомляють, що Запорізька та Херсонська області перейдуть на російські автомобільні номери”, – повідомляє військова адміністрація.

Також повідомляється, що в Бердянську окупанти переконують місцевих перейти на мобільні мережі російських операторів. Водночас український зв’язок військові РФ спеціально “глушать”.

Нагадаємо, 25 травня стало відомо, що у тимчасово окупованому Херсоні російські військові захопили виробничі потужності ПРАТ “Херсонська міська друкарня” та планують відібрати бізнес у його власників. 

Раніше в Херсоні Росія вже знищила філію “Суспільного” й створює замість мовника пропагандистський телеканал. Росіяни, як кажуть у Держспецзв’язку, цілеспрямовано нищать інфраструктуру телебачення та мовлення, щоб позбавити українців можливості отримувати правдиву інформацію про війну.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter