Офіс Асоціації ЛГБТ “Ліга” в Одесі вкотре обклеїли гомофобними листівками 

Дата: 19 Липня 2021
A+ A- Підписатися

Офіс Асоціації ЛГБТ “Ліга” в Одесі вкотре обклеїли агітаційними листівками праворадикального угруповання “Традиція і порядок”.  

Про це повідомили на сторінці організації у фейсбуку. 

Інцидент стався в ніч з 18 на 19 липня. Невідомі молодики обклеїли вхід до музею Олександра Пушкіна, а також двері офісу “Ліги” гомофобними листівками на кшталт “Залиш орієнтацію вдома”, а також іншими: “Аборт – це вбивство”, “Традиція, сім’я, порядок” тощо.  

“Починається сумна тенденція, коли озвірілі від безкарності праворадикали шкодять не тільки правозахисним організаціям, але й культурним спорудам… Ми вкотре наголошуємо, що провокаціями нас не залякати, а відповідальних за це буде покарано за законом”, – йдеться в дописі організації. 

Нагадаємо, що діяльності “Ліги” систематично намагаються перешкоджати праворадикали. Проти ночі в суботу, 29 травня, семеро невідомих закидали камінням одеський офіс організації: там розбили два вікна та пошкодили камеру зовнішнього спостереження. Це був уже четвертий епізод пошкодження приміщень, які “Ліга” орендує в Одесі та Миколаєві – щодо жодного з випадків правоохоронці не провели повноцінного розслідування. Невідомі також систематично погрожують підірвати офіс організації в Миколаєві. 

 
Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter