Невідомі знову погрожують підірвати офіс ЛГБТ-асоціації “Ліга” у Миколаєві

Дата: 08 Квітня 2021
A+ A- Підписатися
На електронну адресу асоціації ЛГБТ “ЛІГА” сьогодні вранці надійшов лист, у якому невідомі погрожували “підірвати” офіс організації, а тих, хто їм завадить – “спалити” у  їхніх домах. 
 
Про це повідомили на сторінці організації у фейсбуку.   
 

Лист з погрозами також надійшов на пошти миколаївських ЗМІ.

“Нам набридло відловлювати нечестивців по одному. Сьогодні ми спалимо центр розпусти, як Господь випалив Содом і Гоморру. Запальний вибуховий пристрій в офісі “Асоціація ЛГБТ “ЛІГА” спрацює сьогодні вдень, коли буде найбільше свідків. Люди повинні бачити неминучу долю покидьків, що ганьблять нашу країну. Якщо хтось нам завадить – ми закидаємо будинки содомітів запальною сумішшю. Ми стежимо та знаємо, де живе кожен з них. Не намагайтеся нас зупинити – ми очищаємо націю від скверни. Збоченцям не місце в світлому майбутньому України!”, – йшлося у ньому. 
 
Представники поліції прибули до офісу “Ліги” приблизно за 10 хвилин після надходження листа. До них долучилися рятувальники, вибухотехніки та медики.
 
Огляд приміщення не вияв ознак наявності вибухових пристроїв. Водночас представниця поліції Наталія Співак повідомила в особистій розмові з в.о. керівника, що Асоціація ЛГБТ “Ліга” не є постраждалою стороною у цій ситуації, зазначають в організації. Її представники однак написали заяву до поліції. 
 
На думку голови “Ліги” Олега Альохіна, черговий інцидент з погрозами несе у собі єдину мету – залякати представників ЛГБТ-спільноти міста Миколаєва, зокрема активістів та працівників ЛГБТ-асоціації:
 
“Марна справа, нас це не зупинить. Ми й надалі будемо змінювати нашу країну та рідне місто, яке сповідуватиме принципи поваги до особистості та її різноманіття”. 
 
Нагадаємо, що раніше на поштову адресу “Ліги”, а також до Головного управління Національної поліції Миколаївської області вже надходив лист про мінування приміщення організації. Він починався словами “Я збираюся вбити вас усіх бомбою” та адресований “представникам ЛГБТ-спільноти від імені білого населення Німеччини.
 
Згодом виконавчий комітет міської ради Миколаєва засудив дискримінаційні дії та висловлювання щодо ЛГБТ у місті.  
Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter