Новий канал підтримав прайд-місяць, прикрасивши свій логотип веселковими кольорами

Дата: 31 Травня 2024
A+ A- Підписатися

У червні Новий канал знову виступить союзником ЛГБТ-спільноти, виступивши за рівність та свободу. Минулого року Новий канал, частина медіагрупи Starlight Media, став першим серед комерційних національних мовників, який змінив свою айдентику на честь прайд-місяця. Цьогоріч логотип каналу знову буде прикрашений райдужним колом та анімованим прапорцем.

Про це йдеться на інстаграм-сторінці Нового каналу.

Фото: Новий канал

Окрім цього, в ефірі та на цифрових платформах покажуть контент, присвячений Маршам рівності та боротьбі зі стереотипами щодо ЛГБТ-спільноти.

Маркетинг-директорка Нового каналу Ольга Балабан зазначила: “Кожна людина має право бути собою, і ми підтримуємо це. Повага є однією з головних цінностей Нового каналу. Для нас важлива особистість, а не її гендерна ідентичність чи сексуальна орієнтація. На Новому немає місця для дискримінації чи засудження, ми цінуємо людські якості, талант та позицію”.

У 2019 році Новий канал випустив культовий серіал “Перші ластівки”, який став першим в Україні телесеріалом, що порушив питання дискримінації, булінгу та інших викликів, з якими стикаються представники ЛГБТ-спільноти. На цифрових платформах канал багато років підтримує роботи режисера Юрія Двіжона.

Директорка з корпоративних комунікацій та сталого розвитку Starlight Media Яна Гончаренко додала: “Три роки тому Starlight Media розробив та затвердив корпоративну стратегію різноманіття та інклюзивності, засновану на принципах поваги до всіх людей, незалежно від їхньої гендерної ідентичності, сексуальної орієнтації чи будь-яких інших ознак”.

Нагадаємо, що 1 червня у світі стартує прайд-місяць на підтримку прав та видимості ЛГБТ-спільноти. 9 червня пройде Благодійний освітній фестиваль “КиївПрайд” в артцентрі Closer (вул. Нижньоюрківська, 31). Програма фестивалю складається з лекцій, дискусій, креативних майстерень, ярмарку українських брендів, психологічних консультацій, майстер-класів та музичної програми.

А 16 червня відбудеться Марш рівності в київському метро. Організатори повідомили, що захід відповідатиме безпековим вимогам та буде узгоджений з органами влади. Востаннє Марш рівності в Києві провели у 2021 році.

Читайте також: Злочинна нетерпимість: з чим пов’язана нова хвиля квірофобних нападів та як цьому запобігти

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter