Невідомий кинув “коктейль Молотова” в будівлю сільської адміністрації в тимчасово окупованому Криму

Дата: 07 Червня 2022
A+ A- Підписатися

У тимчасово окупованому Криму невідомий кинув пляшку із запалювальною сумішшю до будівлі російської адміністрації села Пушкіне.

Про це повідомляє “Крим.Реалії” з посиланням на російські телеграм-канали Baza і “Mash на волне”, які, втім, не вказують, у якому районі анексованого Росією Криму це сталося.

На Кримському півострові розташовані три села Пушкіне – у Великій Алушті, Радянському та Червоногвардійському районах Криму.

За даними ЗМІ, внаслідок нападу в кімнаті засідань місцевих депутатів сталася невелика пожежа. В результаті інциденту ніхто не постраждав.

Телеграм-канал “Mash на волне” стверджує, що полум’я згасло саме.

Окупаційна тимчасова влада Криму та силовики не повідомляли про цей інцидент.

Раніше російські телеграм-канали повідомили про затримання підозрюваного в спробі підпалу військкомату в Сімферополі. Офіційно про це російські силовики також не повідомляли.

Як відомо, 24 лютого Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну, але не досягла бажаного, зокрема захоплення Києва, через завзятий опір українців.

22 квітня в Росії заявили про нові плани під час другої фази війни. Російські військові заявили про намір встановити повний контроль над Донбасом та південною Україною для забезпечення сухопутного коридору до тимчасово окупованого Криму та отримання виходу до Придністров’я.

Напередодні в тимчасово окупованому Криму російські силовики затримали пенсіонерку Валерію Гольденберг. Жінку звинувачують у нарузі над місцем поховання за мотивами політичної ворожнечі через те, що вона облила фекаліями та кров’ю могилу російського солдата, який брав участь у війні проти України. 

Крім того, у травні в Євпаторії російські силовики затримали художника-акціоніста Богдана Зізу, який облив двері міської адміністрації жовтою та блакитною фарбами, а потім кинув у будівлю запалений “коктейль Молотова”. Чоловіку загрожує до 15 років за ґратами.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter