Напередодні “виборів” росіяни моніторять сторінки жителів тимчасово окупованих територій – Спротив

Дата: 11 Березня 2024
A+ A- Підписатися

Напередодні незаконних “виборів президента РФ” на тимчасово окупованих територіях України росіяни активно почали моніторити сторінки місцевих мешканців у соцмережах.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Фото: Югополис

При окупаційних адміністраціях росіяни створили моніторингові групи, які досліджують пости “лідерів думок” у різних галузях щодо їхніх позицій. Щотижня звіт з такими особами та поміткою щодо тональності їхніх висловів надсилається далі.

Таким чином росіяни хочуть не допустити “дезінформації” перед “виборами” й заглушити всіх незгодних”, – стверджує ЦНС.

Центр національного спротиву закликає бути обачними й повідомляти в чат-бот про позиції російської армії та переміщення колаборантів.

Нагадаємо, що 25 лютого на тимчасово окупованих територіях Запорізької області розпочалося “дострокове голосування” у “виборах” президента РФ, незаконно організованих окупантами.

Намагаючись легітимізувати псевдовибори на тимчасово окупованих територіях, роблять побудинковий та поквартирний обхід українців.

Наразі так звані “члени виборчих комісій РФ” роблять обхід українців, збирають інформацію про них та агітують брати участь у російських президентських “виборах”. Вони ведуть незаконну аудіо- та відеофіксацію розмови. Під запис розпитують мешканців про те, чи “голосуватимуть” ті, а також чи знають, коли вибори.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter