На захоплених територіях Запорізької області окупанти розпочали незаконні “вибори” президента Росії

Дата: 25 Лютого 2024
A+ A- Підписатися

25 лютого на тимчасово окупованих територіях Запорізької області розпочалося “дострокове голосування” у “виборах” президента РФ, незаконно організованих окупантами.

Про це інформує Запорізька ОВА.

Джерело: ivteleradio.ru

“Від сьогодні на ТОТ розпочинається “дострокове голосування” у “виборах”, незаконно організованих окупантами. Протягом трьох тижнів у мешканців ТОТ збиратимуть голоси в підтримку Путіна – члени “виборчкомів” зі скриньками в супроводі озброєних силовиків прийдуть в кожен дім, зупинятимуть на вулицях, відвідають соціальні установи”, йдеться у повідомленні.

В Запорізькій ОВА зазначили, що з 15-го по 17 березня людей зганятимуть на “виборчі дільниці”, щоб виконати завдання від Кремля і місцевих гауляйтерів: зібрати підтримку диктатора на рівні 94%.

В ОВА додали, що результат цього “волевиявлення” не визнає жодна цивілізована країна світу, а участь в організації і проведенні “виборів” на ТОТ кримінальний злочин, покарання за який до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що росіяни, намагаючись легітимізувати псевдовибори на тимчасово окупованих територіях, роблять побудинковий та поквартирний обхід українців.

Наразі так звані “члени виборчих комісій РФ” роблять обхід українців, збирають інформацію про них та агітують брати участь у російських президентських “виборах”. Вони ведуть незаконну аудіо- та відеофіксацію розмови. Під запис розпитують мешканців про те, чи “голосуватимуть” ті, а також чи знають, коли вибори.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter