У Запорізькій області з полону росіян звільнили голову Мелітопольської райради

Дата: 26 Квітня 2022
A+ A- Підписатися

Російські військові звільнили голову Мелітопольської районної ради Сергія Прийму, якого утримували в полоні майже півтора місяця. 

Про це повідомляє “Радіо Свобода” з посиланням на начальника Управління внутрішньої політики Запорізької ОВА Володимира Марчука.

Джерело: фейсбук-сторінка Сергія Прийми

Інших деталей події в адміністрації не розголошують.

Голова Мелітопольської райради перебував у полоні військових РФ з 13 березня, тобто майже півтора місяця.

Російські окупанти о 7-й ранку провели незаконний обшук у помешканні Прийми, а потім вивезли його самого в невідомому напрямку. Під час обшуку, який проводили вісім осіб, у посадовця забрали документи, всі мобільні пристрої та вимагали паролі до них.

На початку квітня місцева влада повідомляла, що окупанти тримають у заручниках 69 людей, викрадених у Запорізькій області. 13 з них представники влади. За фактами викрадення в регіоні правоохоронці розпочали кримінальні провадження.

Нагадаємо, днями в Запорізькій області селищний голова Кирилівки Іван Малєєв, якого п’ять днів російські військові утримували в полоні, вийшов на свободу. Також окупанти відпустили й Івана Сеника, голову Новоуспенівської громади, який перебував в полоні росіян майже два тижні.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter