Селищного голову Кирилівки Івана Малєєва відпустили з полону

Дата: 23 Квітня 2022
A+ A- Підписатися

На Запоріжжі, селищний голова Кирилівки Іван Малєєв, якого 5 днів російські військові утримували в полоні, вийшов на свободу. 

Про це повідомляє місцеве видання “РІА Мелітополь”.

Іван Малєєв. Джерело: фейсбук-сторінка Марини Логінової

16 квітня до Кирилівки заїхало близько 30 російських БТРів, військова техніка оточила курортне селище, а солдати почали ходити будинками.

Напередодні викрадення, окупанти пропонували Малєєву співпрацю, але він відмовився. Тому 17 квітня близько 13 години військові РФ викрали чиновника прямо з приміщення Кирилівської селищної ради. Його посадили в машину та відвезли у невідомому напрямку. За словами військових, Івана Малєєва відвезли до комендатури Мелітополя.

Відпустили селищного голову Кирилівки увечері 22 квітня. 

Як зазначають у виданні, більшості з захоплених російськими окупантами чиновників Мелітопольського району пощастило значно менше. Так, уже 40 днів тримають у полоні голову Мелітопольської райради Сергія Прийму.

Нагадаємо, 17 квітня російські військові викрали 16-річного сина голови Запорізької районної державної адміністрації Владислава.

Машину, в якій хлопець їхав з Мелітополя до Запоріжжя разом з двома знайомими жінками та трьома малолітніми дітьми, зупинили на блокпосту у Василівці. Всіх, окрім Влада, відпустили після тригодинної перевірки.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter