На Закарпатті поліцейська побила дівчину у відділку, бо та нібито не дала їй виспатись

Дата: 17 Червня 2020
A+ A- Підписатися

У Міжгірському відділенні поліції поліцейська побила місцеву жительку. 

Про це повідомляє “РБК-Україна”.

Інцидент, за словами потерпілої Валерії, трапився в ніч із 13 на 14 червня. Валерія, яка того вечора відпочивала з подругами, викликала поліцію, коли до них підійшли агресивно налаштовані молодики та почали чіплятися. Правоохоронці забрали дівчину та одного з молодиків для з’ясування обставин до районного відділку. Там, як розповіла потерпіла, поліцейська знущалася з неї, тоді як її колеги-чоловіки просто спостерігали й посміхалися.

“Вона почала на мене наїжджати, почала обзивати сиротою. “Я повинна через тебе вставати, не висипатися”. Вона схопилася на мене, подряпала мене, вдарила по обличчю, штовхнула в стіну, почала мене бити. Я тримала її руки, щоб вона мене не била. Але вона почала мене штовхати в живіт”, – каже Валерія.

Згодом дівчині нібито вдалося зняти побої, а в Головному управлінні поліції Закарпатської області повідомили, що розпочали службове розслідування щодо інциденту. На час проведення розслідування поліцейську відсторонили від роботи. 

Нагадаємо, що в травні поліція затримала на вулиці Івано-Франківська двох юнаків, яких звинуватили в порушенні громадського порядку. Правоохоронці побачили, як вони, перебуваючи в компанії, б’ються між собою, а тому затримали їх та відвезли до відділку поліції.

Затримані пояснювали, що не билися, а сперечалися і жартома імітували бійку та не мають претензій один до одного, однак на них вирішили скласти адмінматеріали. За словами потерпілих, коли їх доставили у відділок, поліцейські почати їх бити, принижувати, роздягли до білизни, а також узяли відбитки пальців та сфотографували татуювання на тілі. 

Згодом поліцейських звільнили

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter