Поліцейських з Івано-Франківська, які били та принижували підлітків у відділку, звільнили

Дата: 05 Червня 2020
A+ A- Підписатися

Двох поліцейських з Івано-Франківська, які били та принижували підлітків у місцевому відділку, звільнили.

Про це повідомили в Нацполіції області. 

Відомство провело службове розслідування, під час якого перевірило інформацію про порушення прав двох юнаків, яких затримали поліцейські. Правоохоронців звільнено з органів за порушення Закону України “Про Національну поліцію”. Також сувору догану дістав начальник Управління превентивної діяльності, а т.в.о. заступника начальника ГУ НП обласної поліції суворо вказали на відсутність належної профілактичної роботи в підпорядкованому підрозділі у зв’язку з нетривалим терміном перебування на обійманій посаді (три дні). 

У Нацполіції додали, що матеріали службового розслідування передадуть до ДБР.  

Нагадаємо, що 30 травня поліція затримала на вулиці Івано-Франківська двох юнаків, яких звинуватили в порушенні громадського порядку. Правоохоронці побачили, як вони, перебуваючи в компанії, б’ються між собою, а тому затримали їх та відвезли до відділку поліції.

Затримані пояснювали, що не билися, а сперечалися і жартома імітували бійку та не мають претензій один до одного, однак на них вирішили скласти адмінматеріали.  За словами потерпілих, коли їх доставили у відділок, поліцейські почати їх бити, принижувати, роздягли до білизни, а також узяли відбитки пальців та сфотографували татуювання на тілі. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter