На Миколаївщині чоловіка, який бив співмешканку та її матір, ув’язнили на 2 роки

Дата: 19 Березня 2023
A+ A- Підписатися

У Миколаївської області Первомайський міськрайонний суд визнав винним у домашньому насильстві чоловіка, який систематично бив та ображав свою співмешканку та її матір. Зловмисника засудили до 2 років позбавлення волі.

Про це повідомляє видання “Судовий репортер” із посиланням на вирок суду.

Фото з відкритих джерел

Раніше судимого жителя Первомайська, який неодноразово притягувався до адмінвідповідальності за домашнє насильство суд засудив на 2 роки позбавлення волі, оскільки чоловік продовжував знущатися зі співмешканки та її матері.

Він ображав жінок грубою нецензурною лайкою, а 25 січня 2023-го, перебуваючи у нетверезому стані, зловмисник не тільки грубо словесно ображав і принижував співмешканку, а й бив її по обличчю. Про злочин заявила мати жінки.

Минулого року за такі дії йому присудили 160 годин громадських робіт. Ще раніше подібну кримінальну справу закрили, тому що потерпіла співмешканка відмовилася від обвинувачення.

Під час судового засідання чоловік щиро каявся, але пояснити свою поведінку він не зміг.

Потерпіла розповіла суду, що вони схильні до вживання алкоголю, і тому між нею та співмешканцем часто виникали сварки. Іноді чоловік застосував фізичну силу до них з матірʼю, але вона просить його суворо не карати.

Суд врахував визнання вини. Але мали місце й обтяжуючі обставини — скоєння злочину стосовно особи похилого віку та рецидив злочинів.

Нагадаємо, жителю Білгород-Дністровського району Одеської області загрожує позбавлення волі за те, що бив та ображав свою дружину лайкою. Правоохоронці оголосили йому підозру в систематичному вчиненні психологічного, фізичного та економічного насильства.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter