На Луганщині бойовики поцілили у двір ліцею, де йшли заняття

Дата: 17 Лютого 2022
A+ A- Підписатися

Внаслідок обстрілу проросійських бойовиків на Луганщині один зі снарядів влучив у двір ліцею. 

Про це повідомили у Попаснянській міській військово-цивільній адміністрації.

Фото: Попаснянська міська військово-цивільна адміністрація

Обстріл селища міського типу Врубівка, де й знаходиться ліцей, розпочався близько 10:24 ранку. Один зі снарядів влучив у двір навчального закладу, в якому знаходились 30 учнів та 14 осіб персоналу. Станом на 11 годину 8 учнів та 2 співробітники персоналу знаходились у підвалі будівлі, а решту дітей забрали батьки. 

Внаслідок обстрілу пошкодженими також виявились приватний будинок та газопровід високого тиску. Без газопостачання у населеному пункті лишились 70 квартир в багатоповерхівках та 96 приватних будинків.

Фото: Попаснянська міська військово-цивільна адміністрація
 
Фото: Попаснянська міська військово-цивільна адміністрація

Незадовго до обстрілу Врубівки бойовики обстріляли Станицю Луганську. Там дві виховательки дитячого садочка отримали контузію, адже снаряд влучив прямо у будівлю закладу. 

Наслідки обстрілу у Станиці Луганській. Фото: Операція об’єднаних сил

Окрім цього правозахисник та співзасновник “Восток SOS” Костянтин Реуцький повідомив про постраждалу внаслідок обстрілу бойовиків жительку Мар’їнки на Донеччині. Жінка чекала автобусу поблизу дому, щоб доїхати на поточне обстеження до лікарні у Красногорівці, коли почався обстріл. 

Вона отримала уламкове поранення лівої руки, а ще один уламок залишив подряпину у неї на животі. Нині постраждала знаходиться у лікарні Курахового, де залишатиметься близько трьох тижнів.

Нагадаємо, що торік влітку від обстрілу загинув житель села Новоселівка Друга на Донеччині. Обстрілювали терористи й місто Красногорівка, де один зі снарядів влучив у багатоквартирний будинок, а також Мар’їнку, де снаряд влучив в лікарню, в якій перебували 45 хворих на ковід та пневмонію. 

Всього за шість місяців минулого року на Донбасі отримали поранення та загинули 62 людини.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter