На Хмельниччині правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у розбещенні трьох дітей

Дата: 11 Жовтня 2023
A+ A- Підписатися

У Хмельницькій області затримали 52-річного чоловіка, якого підозрюють у розбещенні трьох малолітніх дітей. До правоохоронців звернувся багатодітний батько постраждалих дітей.

Про це повідомляє поліція Хмельницької області.

Так, подія сталася 9 жовтня в одному із сіл Ярмолинецької територіальної громади. До поліції звернувся чоловік, який повідомив, що житель сусіднього села вчинив розпусні дії щодо його дітей.

Правоохоронці прибули на місце події та встановили, що 52-річний чоловік зайшов до будинку, коли двоє дівчат віком 5 та 11 років, а також дев’ятирічний хлопчик були вдома самі.

Скориставшись відсутністю дорослих, він почав розбещувати дітей, торкаючись до їхніх статевих органів.

Коли батько повернувся додому, старша дівчинка розповіла про те, що сталося. Чоловік одразу ж викликав правоохоронців.

Працівники поліції оперативно розшукали фігуранта та затримали його.

Наразі слідчі оголосили чоловікові підозру за ч. 2 ст. 156 (вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи) Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує до восьми років ув’язнення. Нині затриманому обирають запобіжний захід.

Нагадаємо, що суд визнав винним та відправив на 15 років до в’язниці чоловіка за викрадення малолітньої дитини, сексуальне насильство щодо неї та незакінчений замах на зґвалтування. 

Випадок, щодо якого судили чоловіка, трапився в серпні 2020 року.

Тоді він, перебуваючи в торговельній залі на автозаправці в Борисполі, схопив на руки чотирирічну дівчинку, яка стояла з мамою на касі. Засуджений виніс дитину на вулицю, посадив до авто та вивіз у поле за межі міста. Там він вчинив щодо дитини сексуальне насильство та намагався її зґвалтувати.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter