На Херсонщині трактор підірвався на російській міні, водій отримав поранення

Дата: 20 Травня 2023
A+ A- Підписатися
На території деокупованої Херсонської області поблизу села Клапая тракторист підірвався на російській вибухівці та отримав множинні осколкові поранення.
 
Про це повідомили в Херсонській ОВА.
 
Трактор, що наїхав на російську міну на Київщині. Ілюстративне фото

“На Херсонщині на російській вибухівці підірвався ще один тракторист. Поблизу села Клапая внаслідок підриву трактора на вибухівці поранення отримав 48-річний чоловік”, йдеться у повідомленні.

У потерпілого діагностували множинні осколкові поранення. Його доставили до найближчого медзакладу, де чоловік отримав необхідну допомогу. Від госпіталізації тракторист відмовився.

В ОВА наголосили, що зараз цивільним дуже небезпечно відвідувати або проводити обробку землі на територіях, які ще не перевірили сапери.

Нагадаємо, 14 травня на російській вибухівці у Харківській області підірвалися пʼятеро людей. Внаслідок вибуху всі вони загинули. 

Раніше ZMINA писала, що на сьогодні потенційно “забрудненими” та небезпечними вважаються всі території, на яких велися або ведуться активні бойові дії, території під тимчасовою окупацією, а також території, по яких росіяни завдавали ракетних або авіаційних ударів.

Нині заходи з розмінування тривають на деокупованих територіях Київської, Чернігівської, Сумської, Харківської, Херсонської та Миколаївської областей. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter