На Харківщині виявили тіла двох чоловіків зі звʼязаними руками та слідами катувань

Дата: 06 Жовтня 2022
A+ A- Підписатися

У деокупованому селищі міського типу Куп’янськ-Вузловий у Харківській області правоохоронці виявили тіла двох чоловіків зі слідами катувань.

Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

6 жовтня слідчо-прокурорська група провела огляд у цеху з виготовлення цегли у селищі міського типу Куп’янськ-Вузловий. Біля металевого циліндрового барабана правоохоронці виявили два тіла чоловіків зі зв‘язаними руками та слідами катувань.

У одного з загиблих виявлено тілесні ушкодження у вигляді синців на шиї та грудній клітині, в іншого – слід від кульового поранення у грудній клітині та паховій зоні, а також рана на голові.

За процесуального керівництва Куп’янської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, що напередодні на території бази відпочинку в Харківській області правоохоронці виявили два тіла цивільних, яких убили російські бійці спецпідрозділу. Ліва рука одного чоловіка була з’єднана кайданками з правою рукою другого загиблого.

Також під час огляду на черепі одного з чоловіків виявили перелом скроневої ділянки, у другого – вогнепальне поранення черепа.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter