На Харківщині навчання відбуватиметься лише онлайн – Синєгубов

Дата: 27 Серпня 2022
A+ A- Підписатися
Навчання на території Харківської області проводитиметься лише онлайн. Такий формат запровадять в усіх закладах – загальної середньої, фахової передвищої та вищої освіти.
 
Про це в ефірі національного телемарафону повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.
 
Джерело: pixabay.com
“Прийнято рішення, що все навчання на території Харківської області буде проводитися онлайн. По-перше, через близькість до кордону з РФ, оскільки більшість ракет до нас вилітає з бєлгородської області. Час дольоту ракети – 30-40 секунд до Харкова і десь 50 секунд – до будь-якої точки нашої області. Мінімальний час, потрібний, щоб спустити дітей у сховища – це 4-5 хвилин”, – пояснив Олег Синєгубов.

За його словами, формат онлайн-навчання запроваджується в усіх закладах – загальної середньої, фахової передвищої та вищої освіти.

Нагадаємо, у навчальних закладах, які працюватимуть в режимі онлайн, розмістять внутрішньо переміщених українців. Також планується збільшити кількість закладів, які переобладнають під місця компактного проживання внутрішніх переселенців.

Раніше ZMINA повідомляла, що наразі близько 41% усіх закладів освіти має можливість розпочати навчання в традиційному форматі.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter