На Донеччині бойовики поцілили в дитсадок, будинок, а також поранили жінку

Дата: 23 Лютого 2022
A+ A- Підписатися

На Донеччині внаслідок обстрілу бойовиків снаряд влучив у дитсадок, житловий будинок, а одна цивільна жінка отримала поранення. 

Про це повідомили в поліції Донецької області. 

Поранення внаслідок розриву снаряду дістала місцева мешканка села Миколаївка, що розташоване поблизу Волновахи. 

Ще один снаряд влучив у дитячий садок села Зеленопілля Бахмутської громади. На момент обстрілу в будівлі перебували четверо дітей, якій разом з вихователями ховались у підвалі. Ніхто з них не постраждав.

Крім цього, на вулиці Ювілейній обстріл пошкодив будинок, усередині якого перебувало літнє подружжя. Про потерпілих також не повідомили.

Населений пункт розташований за 5 кілометрів від лінії розмежування. 

Поліція вже відкрила кримінальні провадження за статтею “Порушення законів та звичаїв війни” щодо цих фактів. 

 

Станом на 17-ту годину в штабі ООС налічили 59 обстрілів бойовиків, 54 з яких із застосуванням важкого озброєння. Один військовослужбовець отримав поранення, несумісні з життям, а ще один – бойове травмування. 

За даними ОБСЄ, минулої доби на території, контрольованій бойовиками, зафіксували розміщення 166 одиниць військової техніки, зокрема три буксирувані гаубиці поблизу Донецька. З початку тижня загалом у бойовиків виявили вже 300 одиниці військової техніки.

Нагадаємо, що минулого тижня бойовики гатили по населених пунктах Донеччини та Луганщини й також влучили в дитячий садокліцей та декілька житлових будинків.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter