На деокупованій Харківщині чоловік загинув, наступивши у лісопосадці на вибухівку

Дата: 03 Червня 2023
A+ A- Підписатися

В Ізюмському районі на Харківщині 40-річний чоловік підірвався на вибуховому пристрої. Правоохоронці встановлюють обставини його загибелі.

Про це повідомили в поліції Харківської області.

Джерело: Поліція Харківщини

Попередньо встановлено, що постраждалий зі своїм знайомим їхали на автомобілі. Між селами Сулигівка та Довгеньке Ізюмського району у них зламалася автівка та 40-річний чоловік пішов у лісопосадку пошукати палицю. Там він наступив на невідомий вибуховий пристрій. В результаті підриву чоловік загинув“, – йдеться у повідомленні.

За фактом загибелі постраждалого правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Джерело: Поліція Харківщини

У поліції наголосили, що громадянам варто бути обережними та не наближатися до підозрілих предметів. У разі виявлення вибухонебезпечних предметів негайно телефонувати за номером 101 або 102.

Нагадаємо, 2 червня на Харківщині внаслідок підриву автівки на невідомій вибухівці загинула жінка, а троє дітей та чоловік отримали поранення. 

Трагедія трапилась 2 червня поблизу сіл Морозова Долина та Леміщине. 

37-річна жінка загинула на місці. Троє дітей, серед яких дві дівчинки 12 й 15 років та 12-річний хлопчик, а також батько отримали поранення, тож їх шпиталізували. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter