“На цих місцях поїдуть квіти”: Укрзалізниця вшанувала 52 загиблих від обстрілу вокзалу у Краматорську

Дата: 09 Квітня 2022
A+ A- Підписатися

У суботу, 9 квітня, у пам’ять про 52 людей, загиблих у Краматорську через ракетний удар, Укрзалізниця залишає порожніми місця під номером 52 в декількох поїздах по всій країні. Замість пасажирів, які могли б бути там, на цих місцях поїдуть квіти.

Про це йдеться у телеграм-каналі УЗ. 

Фото: Укрзалізниця

“Жорстоке вбивство 52 цивільних громадян України російською ракетою на залізничному вокзалі в Краматорську не може бути забутим. Від Києва до Чернівців, Трускавця та Рахова, від Одеси до Львова, від Чернівців до Одеси та від Львова до Запоріжжя місця в поїздах під номером 52 будуть порожніми – несучи країною нашу тугу за безвинними жертвами російської агресії, за життями наших громадян, які були відібрані жорстоко та сплановано. Ми глибоко співчуваємо родинам загиблих та обіцяємо продовжувати робити все можливе і неможливе, щоб продовжувати рятувати життя наших громадян”, – написали у повідомленні. 

Нагадаємо, що 8 квітня російська армія вдарила по вокзалу у Краматорську з установки “Точка-У” двома ракетами. Тисячі людей очікували на евакуаційні поїзди. Загальна кількість жертв сягнула 52 людей, поранення отримали 109 громадян. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter