Минулої доби війська окупантів поранили на Донеччині 17 цивільних

Дата: 21 Вересня 2024
A+ A- Підписатися

20 вересня внаслідок російських обстрілів населених пунктів Донеччини зазнали поранень 17 мирних жителів. Також окупанти дроном атакували пожежників, працівники ДСНС не постраждали. 

Про це повідомили в поліції області та голова Донецької обласної державної адміністрації Вадим Філашкін.

“За 20 вересня росіяни поранили 17 жителів Донеччини: 5 у Костянтинівці, 3 в Андріївці, 2 в Дружківці, Богоявленці і Новоукраїнці, 1 у Торецьку, Мирнограді і Селидовому”, – йдеться в повідомленні.

За словами посадовця, загальна кількість жертв російської армії на Донеччині (2764 загиблих та 6084 поранених) подана без урахування Маріуполя та Волновахи.

Як зазначив очільник Донецької ОВА, внаслідок російської агресії у Богоявленці Вугледарської громади 2 людини поранено, зруйновано 2 будинки, ще 7 пошкоджено; у Новоукраїнці поранень зазнали 2 людини.

У Курахівській громаді Покровського району у пошкоджені 3 будинки у Трудовому і 1 у Ганнівці. У самому Покровську знищений будинок, пошкоджене підприємство, інфраструктурний об’єкт і 4 торгові павільйони. У Мирнограді поранено людину.

Краматорський район: у Зарічному Лиманської громади зруйновано 2 будинки. У Костянтинівці поранень зазнали 5 людей, пошкоджено 7 багатоповерхівок, 10 торгових павільйонів, крамницю, адмінбудівлю, 4 автівки, лінію електропередач і газогін.

У Сіверську Бахмутського району пошкоджено 2 будинки. У Торецьку поранено людину, пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді пошкоджені 20 приватних будинків і багатоповерхівка.

Крім того, як повідомили у  Державній службі України з надзвичайних ситуацій, 20 вересня на Донеччині окупанти атакували дроном рятувальників. 

“Сьогодні ввечері, повертаючись з ліквідації пожежі, росіяни атакували рятувальників ворожим дроном”, – повідомили у ДСНС.

Особовий склад не постраждав, але пошкоджена пожежна автоцистерна.

Всього за добу росіяни 31 раз обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуювали 757 людей, у тому числі 150 дітей.

Нагадаємо, пізно увечері 20 вересня росіяни завдали кількох ударів керованими авіабомбами по центральній частині Харкова. Спочатку було відомо про 8 постраждалих, потім їхня кількість збільшилася до 11, серед потерпілих є діти. Загалом по місту зафіксували три удари.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter