Минулої доби росіяни 89 разів обстріляли Запорізьку область: є загиблий та поранені

Дата: 27 Серпня 2023
A+ A- Підписатися
За минулу добу російська армія майже 90 разів завдавала ударів по Запорізькій області. Внаслідок обстрілів загинув цивільний чоловік, ще четверо людей отримали поранення.
 
Про це повідомив очільник Запорізької ОВА Юрій Малашко.
 
Наслідки обстрілів Запорізької області військами РФ. Джерело: Запорізька ОВА

Зазначається, що за добу російські військові здійснили 89 обстрілів по території Пологівського та Василівського районів.

“Ворог атакував з БПЛА Левадне, П’ятихатки та Лобкове, шість обстрілів з РСЗВ прийшлися по Новодарівці, Гуляйпільському та Степногірську, а 80 обстрілів з артилерії – по Гуляйполю, Оріхову, Залізничному, Плавнях, Кам’янському, Малих Щербаках та інших селах на лінії вогню”, йдеться у повідомленні.

Наслідки обстрілів Запорізької області військами РФ. Джерело: Запорізька ОВА

За словами посадовця, у Кам’янському під російський обстріл потрапив 42-річний чоловік, який отримав смертельні поранення. Також травми отримала 46-річна жінка, її вдалося доставити до медичної установи. У Гуляйполі постраждала 60-річна жінка та 59-річний чоловік. Крім того, поранення отримала 68-річна жителька Новоданилівки.

Малашко наголосив, що всім пораненим лікарі надають необхідну допомогу.

Нагадаємо, впродовж доби 25 серпня у Запорізькій області армія РФ обстріляла 26 населених пунктів. Загинув один цивільний, ще один мирний житель зазнав поранення.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter