Минулої доби російські окупанти поранили на Херсонщині п’ятьох цивільних

Дата: 07 Січня 2024
A+ A- Підписатися
Впродовж доби, що минула, російська армія майже 90 разів обстріляла Херсонську область. Унаслідок атак п’ятеро людей отримали поранення, двоє з них – діти.
 
Про це повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.
 
Наслідки російських обстрілів Херсона. Джерело: Нацполіція

“Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області; об’єкт критичної інфраструктури у Херсонському районі; територію заводів у Херсоні. Через російську агресію 5 людей отримали поранення, з них – 2 дитини”, – написав Прокудін.

За його словами, минулої доби противник здійснив 89 обстрілів, випустивши 382 снаряди з мінометів, артилерії, “градів”, танків, БПЛА та авіації. По місту Херсон ворог випустив 24 снаряди.

Наслідки російських обстрілів Херсона. Джерело: Нацполіція

Нагадаємо, 6 січня російські окупанти обстріляли цивільний автомобіль на Херсонщині. Через це двоє 9-річних хлопчиків-близнюків, які їхали в машині, отримали поранення. Також у Херсонському районі через обстріл росіян травм зазнав цивільний чоловік.

Крім того, у Херсонському районі внаслідок обстрілу травмований 58-річний чоловік, у якого осколкове поранення грудної клітки.

Також у Херсонській ОВА повідомили, що 6 січня російські окупанти атакували Тягинську громаду. Через обстріл є значні руйнування. Зокрема, знищені модульні будинки, де жили переселенці.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter