Минулої доби на Херсонщині росіяни вбили одного цивільного та поранили ще вісьмох людей

Дата: 18 Лютого 2024
A+ A- Підписатися

17 лютого армія РФ 39 разів обстріляли Херсонську область, загинув мирний житель, ще восьмеро дістали поранення.

Про це поінформував очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Наслідки російських обстрілів Херсонщини

За минулу добу противник здійснив 39 обстрілів, випустивши 131 снаряд, із застосуванням артилерії, мінометів, РСЗВ, танків та БПЛА. По місту Херсон ворог спрямував 21 снаряд“, йдеться в повідомленні.

За даними посадовця, окупанти поцілили у житлові квартали населених пунктів області, навчальний заклад та типографію у Херсоні, медичну установу у Херсонському районі.

Через російську агресію одна людина загинула, ще восьмеро зазнали поранень.

Наслідки російських обстрілів Херсонщини

Як уточнили в поліції Херсонської області, впродовж минулої доби від комбінованих російських обстрілів потерпали Херсон, Антонівка, Білозерка, Широка Балка, Софіївка, Садове, Берислав та Гаврилівка.

Житлові квартали Херсона російська армія накривала вогнем мало не щогодини.

“Ворожі снаряди пошкодили багатоповерхові та приватні будинки, автомобілі, офісну будівлю, приміщення типографії, навчальний заклад, газопровід. Внаслідок одного з обстрілів прибережного району міста загинув 39-річний чоловік, ще троє чоловіків 61, 58, 36 років та 49-річна річна жінка отримали осколкові поранення. Постраждалих госпіталізували”, зазначили в поліції.

Також там додали, що FPV-дроном ворог атакував Широку Балку, внаслідок вибуху поранення отримав 29-річний працівник ДСНС. Його з мінно-вибуховою травмою та струсом головного мозку доправили до лікарні. Ще одним дроном росіяни завдали удару та пошкодили службовий автомобіль поліції, правоохоронці не постраждали.

Крім того, за даними поліції учора війська РФ обстріляли із реактивних систем залпового вогню житлові квартали селища Білозерка. Внаслідок обстрілу пошкоджено 11 приватних будинків, медичний заклад, газопровідну трубу.

“Постраждали четверо людей. 55-річна жінка отримала осколкове поранення грудної клітини, 79-річний чоловік – осколкові поранення голови та ноги, 62-річний потерпілий – осколкове поранення передпліччя. Постраждалих госпіталізували до лікарні. Ще один 22-річний чоловік отримав медичну допомогу на місці”, – уточнили у відомстві.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи поліції, рятувальники та медики, які надавали допомогу постраждалим, ліквідовували та документували наслідки російських атак.

Нагадаємо, вдень 17 лютого російська армія обстріляла Херсон, загинув чоловік, ще двоє місцевих жителів постраждали. Крім того, унаслідок дій окупантів минулої доби на Херсонщині поранені двоє людей.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter