Росіяни обстріляли Херсон: є загиблий та поранені

Дата: 17 Лютого 2024
A+ A- Підписатися
Удень 17 лютого російська армія обстріляла Херсон, загинув чоловік, ще двоє місцевих жителів постраждали. Крім того, унаслідок дій окупантів минулої доби на Херсонщині поранені двоє людей.
 
Про це повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.
 
Наслідки обстрілу Херсона. Архівне фото. Джерело: Нацполіція

“Російська армія обстріляла Херсон. Постраждали троє містян. Травми, несумісні з життям, отримав чоловік. Орієнтовно, загиблому було до 45 років. Легкі поранення дістала 49-річна жінка. У неї – вибухова травма та поранення ноги. Також до лікарні доставили чоловіка, 36 років. Медики оцінюють його стан як середньої тяжкості”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі потерпілим надають необхідну медичну допомогу.

Крім того, у поліції Херсонщини зазначили, що минулої доби в області внаслідок російських обстрілів поранено двоє людей.

“Поліція Херсонщини фіксує чергові злочини окупантів проти мирного населення. російські війська вкотре обстріляли з артилерії, реактивних систем залпового вогню, мінометів, танків та БпЛА населені пункти Бериславського та Херсонського районів”, – йдеться у повідомленні.

В результаті російського обстрілу Ромашкового відбулося влучання у приватний будинок, 71-річний чоловік отримав мінно-вибухову травму. Також у населеному пункті пошкоджено газопровід.

Внаслідок артилерійського обстрілу Червоного Маяка на території власного домоволодіння мінно-вибухову травму та перелом передпліччя отримав 66-річний чоловік.

Крім того, росіяни атакували дроном Осокорівку, внаслідок вибуху пошкоджено автомобіль.

У поліції додали, що Херсон армія РФ атакувала з артилерії та реактивних систем залпового вогню. Унаслідок цього в місті пошкоджені житлові будинки, лікарня, гуртожиток навчального закладу, тролейбусна мережа.

Нагадаємо, росіяни атакували дроном Марганецьку громаду на Дніпропетровщині. Безпілотник влучив у машину з цивільними, двоє людей у важкому стані.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter