Міноборони отримало ліцензію на супутникове мовлення з логотипом “Армія ТБ”

Дата: 23 Березня 2023
A+ A- Підписатися

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення видала ліцензію Центральній телерадіостудії Міністерства оборони на супутникове мовлення з логотипом “Армія ТБ” терміном на 10 років, мовлення вестиметься 24 години на добу.

Таке рішення ухвалили на засіданні ради 23 березня 2023 року.

Джерело: фейсбук-сторінка Військового телебачення України

За словами журналіста, медіаменеджера і продюсера, нині військовослужбовця Ілларіона Павлюка, нове медіа вестиме мовлення на теми про військових і для військових, але з подачею “для всіх”. У команді телеканалу працюватимуть фахові медійники, які служать зараз у ЗСУ. Загалом колектив медіа на 90% складатиметься саме з військових, уточнив він.

Мета “Армії ТБ” — покращувати інформаційну гігієну та збільшити в ефірі кількість кваліфікованих експертів з армії, щоб аналітика й експертиза стали більш фаховими.

“Ми хочемо робити продукт а ля military discovery — спецпроєкти, які цікаво розповідають про озброєння та військових, ми хочемо давати аналітику здорової людини, яка не буде спиратися на припущення нефахівців”, — пояснив Павлюк.

Він зазначив, що медіа також матиме певну частку розважального контенту для підняття морального духу.

Новий телеканал є некомерційною структурою, його редакція у майбутньому планує співпрацювати з іншими незалежними медіа.

Нагадаємо, що в Україні вже працює радіо Армія FM. Це перше в Україні військове радіо. Радіостанція в FM-діапазоні охоплює Схід країни, Херсонщину, Київ, Житомир, Львів, Запоріжжя, Миколаїв, Вінницю, Полтаву, Бердичів, Звягель тощо. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter