Мешканця Хмельниччини, який зґвалтував та задушив 16-річну дівчину, відправили за ґрати на 14 років

Дата: 14 Липня 2023
A+ A- Підписатися

На Хмельниччині 14 років ув’язнення отримав 21-річний хлопець, який зґвалтував та вбив неповнолітню дівчину. Суд також зобов’язав засудженого виплатити мільйон гривень родичам загиблої.

Про це повідомили в Офісі генпрокурора.

Фото: rua.gr

Як зазначається, прокурори довели у суді, що у липні 2022 року у Хмельницькому в безлюдному місці фігурант ввечері побачив 16-річну дівчину та намагався з нею познайомитися.

“Коли отримав відмову, витягнув з одягу шнурівку, накинув їй на шию та силою відволік у сторону. Надалі зґвалтував та задушив. Покидаючи місце вчинення злочину, викрав у потерпілої мобільний телефон та банківську картку”, – пишуть в Офісі генпрокурора.

Тіло загиблої зловмисник залишив поблизу недіючого залізничного переїзду.

Суд визнав його винним в умисному вбивстві, поєднаному з сексуальним насильством, зґвалтуванні, крадіжці та викраденні документа (п. 10 ч. 2 ст. 115, ч. 5 ст. 152, ч. 4 ст. 185, ч. 3 ст. 357 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо, у червні на Івано-Франківщині правоохоронці затримали підозрюваного у зґвалтуванні та вбивстві дев’ятирічної дівчинки. Злочин стався 18 червня. У скоєному чоловік зізнався. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter