Мер Черкас подав позов проти Зеленського, який назвав його бандитом

Дата: 27 Травня 2020
A+ A- Підписатися

Мер Черкас Анатолій Бондаренко подав позов про захист честі й гідності до Печерського районного суду Києва проти президента Володимира Зеленського.

Про це повідомив адвокат очільника міста Денис Ципін, передає “Магнолія ТВ”.

Адвокат мера Черкас подає до суду на Зеленського за наклеп

На прес-конфренції з нагоди річниці свого президентства Володимир Зеленський назвав мера Черкас Анатолія Бондаренка бандитом. Через це адвокат міського голови Денис Ципін подає на главу держави до суду.Допомогти "Службі розшуку дітей" – https://missingchildren.org.ua/wp-content/uploads/pidtrimati-sluzhbu-rozshuku-ditey

Опубліковано Телекомпанія "Магнолія-ТВ" Вівторок, 26 травня 2020 р.

Під час пресконференції з журналістами з нагоди першого року президентства Володимир Зеленський назвав Бондаренка “бандитом”. Так глава держави відреагував через те, що раніше мер Черкас передчасно скасував карантин у місті. 

“Я, Денис Ципін, адвокат мера Черкас Анатолія Бондаренка, подаю до Печерського районного суду міста Києва позовну заяву про захист честі й гідності, ділової репутації мера Черкас”, – сказав захисник мера.

Нагадаємо, що у липні минулого року президент України Володимир Зеленський грубо вигнав з наради Бориспільської міської ради Ярослава Годунка. Причиною таких дій сам Зеленський назвав інформацію щодо судимості за статтею про розбій із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень щодо чиновника. Тоді у коментарі ZMINA Годунок розповів, що реального строку за ґратами не відбував, а його справа була політично мотивованою, а судимість вже погашена. 

Ситуація викликала неоднозначну реакцію серед українців. Деякі підтримували таку поведінку очільника держави, але правозахисники стверджували, що слова Зеленського – приклад мови ворожнечі, яка ставлять під сумнів існування пенітенціарної системи в Україні. Згодом Годунок повідомив, що має намір позиватись проти Зеленського. 

Як відомо, український уряд посилив карантин по всій Україні із 6 квітня до 11 травня, а згодом продовжив його, однак з пом’якшеннями. У Києві, наприклад, із 12 травня відкрили непродовольчі магазини, салони краси та перукарні, парки та сквери. Згодом запрацювали метро, а незабаром планують відкрити дитячі садочки. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter