“Київ – незламне серце Європи”: на столичному залізничному вокзалі відбувається фотовиставка

Дата: 10 Січня 2023
A+ A- Підписатися

На Центральному залізничному вокзалі Києва розмістили виставку робіт, присвячену жителям столиці та передмістя в умовах повномасштабної війни. Раніше цю фотовиставку представляли в Берліні, Любліні, Мехіко, Празі та інших європейських містах.

Про це розповіла заступниця голови КМДА Марина Хонда.

Фото: Марина Хонда

“Це 30 фотографій, які показують наслідки боїв за Київ та життя в окупації. Показують ті руйнування та горе, які несе із собою Росія. Але поруч з тим вони виразно передають нашу мужність, людську чуйність та хоробрість”, – зазначає вона.

У Києві виставка триватиме протягом місяця. Далі вона рушить до інших міст Європи. Це потужний інструмент для привернення уваги іноземців до війни в Україні.

Фото: Марина Хонда

“Сьогодні в Києві вона для того, аби нагадати киянам та гостям міста, що війна триває і досі та якою ціною ми можемо сьогодні жити у відносно спокійній столиці”, – додала Хонда.

Фото: Марина Хонда

В експозиції використано роботи Дениса Копилова, Олексія Самсонова, Миколи Тимченка, Миколи Синельникова, Бориса Корпусенка, Павла Петрова, Андрія Скакодуба та пресслужби ДСНС. 

Нагадаємо, що в грудні в київському метро, на станції “Золоті ворота”, відкрилася фотовиставка українських та іноземних журналістів “Війна крізь об’єктив: фото з України”.

Організатори виставки – медійники України та Німеччини – присвятили її героїчному українському народу та всім людям доброї волі, які допомагають Україні в її боротьбі проти російської навали.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter