Колишня партнерка Мерліна Менсона розповіла, що той зґвалтував її під час знімання кліпу

Дата: 25 Січня 2022
A+ A- Підписатися

Американська акторка Еван Рейчел Вуд, яка раніше звинуватила рок-музиканта Браяна Ворнера, більш відомого за сценічним псевдонімом Мерлін Менсон, у насильстві, розповіла, що той нібито зґвалтував її під час знімання кліпу. 

Про це повідомляє The Guardian.

Кліп, про який ідеться, має назву “Heart-Shaped Glasses” (“When the Heart Guides the Hand”) та вийшов у травні 2007-го. У ролику Вуд та Менсон мали імітувати статевий акт, однак, як розповіла авторка, зафільмований процес нібито не був імітацією: 

“Я не погоджувалася на це. Це був повний хаос, я не почувалася в безпеці. Про мене ніхто не подбав”.

Адвокат музиканта Говард Кінг уже встиг заявити, що нові звинувачення на адресу його клієнта є неправдою.

“З усіх неправдивих тверджень, які Еван Рейчел Вуд зробила про Браяна Ворнера, її образний переказ створення музичного кліпу “Heart-Shaped Glasses” 15 років тому є найнахабнішим і найлегшим для спростування, оскільки було багато свідків… Браян не займався сексом з Еван на знімальному майданчику, і вона знає, що це правда”, – сказав він.

Вуд та Менсон почали зустрічатись у 2006-му, коли дівчині було 19 років, а музиканту 37. Через декілька років пара розійшлась, однак згодом знову повідомила про возз’єднання та плани одружитись.

Вуд та Менсон. Фото: Getty Images

У 2018 році, коли у світі жінки почали відкрито говорити про сексуальні домагання на хвилі руху MeToo, акторка розповіла, що стала жертвою сексуального, психічного та фізичного насильства, однак імені свого кривдника тоді не називала. На початку минулого року вона наважилася на це.  

“Ім’я мого кривдника – Браян Ворнер, також відомий у світі як Мерлін Менсон. Він почав залицятися до мене, коли я була підлітком, і роками жахливо знущався з мене. Мені промивали мізки й змушували підкоритися. Я перестала жити в страху відплати, наклепу або шантажу. Я роблю це, щоб викрити цю небезпечну людину і залучити до відповідальності індустрію, яка прийняла його, перш ніж він зруйнує ще більше життів. Я підтримую багатьох жертв, які більше не мовчатимуть”, – написала вона тоді в інстаграмі. 

Окрім Вуд Менсона звинуватили в насильстві ще щонайменше п’ятеро жінок. Торік американське видання Rolling Stone опублікувало велике розслідування щодо музиканта, в якому йшлося, зокрема, про те, що він облаштував у власному помешканні кімнату для покарання жінок, де утримував деяких з них годинами без води та їжі. 

Сам музикант обвинувачення відкидає, називає їх “моторошним спотворенням реальності” та стверджує, що його “творчість і особисте життя давно викликають неоднозначну реакцію”. 

Фотографія обкладинки: скриншот відеокліпу 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter