Колаборанти та зрадники в Криму можуть пом’якшити вирок, якщо інформуватимуть Сили оборони України – Данілов

Дата: 20 Серпня 2022
A+ A- Підписатися

Колаборанти та зрадники в тимчасово окупованому Криму можуть пом’якшити судовий вирок, надавши цінну інформацію Силам оборони України про російські військові об’єкти та техніку на території півострова.

Секретар РНБО Олексій Данілов написав у Twitter.

Олексій Данілов

Він також підтвердив, що у порядку денному покрокова демілітаризація Криму з його наступною деокупацією.

“Крим – суверенна територія України. Питання порядку денного – покрокова демілітаризація півострова з його наступною деокупацією”, – написав він.

Напередодні Рефат Чубаров заявив, що Україна має знищити міст через Керченську протоку, яка є головним механізмом, що дозволяє Росії зберігати посилену військову присутність у Криму та завдавати ударів по материку.

Супутниковий змінок черги автотрафіку перед Кримським мостом 12 серпня 2022 року

Голова Меджлісу кримськотатарського народу радить росіянам, які незаконно оселилися в тимчасово окупованому Росією Криму, терміново виїжджати з півострова.

Радник керівника Офісу президента Михайло Подолякв інтерв’ю The Guardian підтвердив намір української влади знищити Кримський міст як законну військову ціль. 

Як відомо, президент України Володимир Зеленський закликав цивільних мешканців на окупованих Росією територіях не наближатися до військових об’єктів і складів з боєприпасами.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter