Кількість загиблих через російський обстріл Харкова у ніч на 31 травня зросла до 9 людей

Дата: 01 Червня 2024
A+ A- Підписатися

Кількість загиблих після обстрілу житлового будинку в Новобаварському районі Харкова вночі 31 травня зросла до дев’яти людей. 

Про це повідомили голова Харківської ОВА Олег Синєгубов та пресслужба Харківської обласної прокуратури.

“Станом на зараз відомо про 9 загиблих внаслідок ворожого обстрілу Новобаварського району Харкова. Серед них троє жінок 39, 68 та 86 років і четверо чоловіків віком 52, 64, 41 та 28 років”, – йдеться у повідомленні.

Він додав, що сьогодні вдень рятувальники знайшли тіла ще двох жертв. Їхні дані встановлюються.

В прокуратурі уточнили, що тіло знайденої жертви російського обстрілу знайшли між зруйнованим будинком та гаражем. Попередньо, це тіло жінки.

“Скоріш за все, під час прямого влучання ракети жінку викинуло з квартири на вулицю та присипало конструкціями зруйнованого підʼїзду”, – зазначили правоохоронці.

Згодом у прокуратурі уточнили, що дев’ята загибла – 75-річна жінка.

За даними ДСНС, унаслідок обстрілу постраждали 26 людей. Зокрема, медичний працівник і поліціянтка, які прибули на місце вибуху.

Нагадаємо, сьогодні зранку рятувальники виявили тіло сьомої жертви російського обстрілу.

Раніше ZMINA повідомляла, що росіяни вдарили ракетами по Харкову в ніч на 31 травня. За даними прокуратури, одна з ракет влучила в пʼятиповерховий житловий будинок і зруйнувала три поверхи підʼїзду. Ще чотири ракети влучили неподалік будинку.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter