Кількість постраждалих від учорашнього ракетного удару по Одесі зросла до девʼяти

Дата: 26 Березня 2024
A+ A- Підписатися

Ввечері 25 березня росіяни вдарили ракетами по рекреаційній зоні Одеси. Після обстрілу до лікарів по медичну допомогу звернулися щонайменше дев’ятеро людей. Пошкоджено навколишні будинки та інфраструктурний об’єкт.

Про це в ефірі телемарафону повідомила керівниця об’єднаного пресцентру Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк.

“Ракети вдарили просто по місту, поціливши в рекреаційну зону. Постраждали люди, щонайменше дев’ятеро звернулися по медичну допомогу. У когось реакція на стрес, у когось поранення від уламків скла. Скла летіло дуже багато. Ударна хвиля зачепила навколишні будинки”, – зазначила Гуменюк.

Вона підкреслила, що удар був спрямований по рекреаційній зоні й ворог знову застосував тактику подвійного удару: спочатку вдарила одна ракета, а через декілька хвилин, з урахуванням прибуття оперативних служб, – наступна. 

“Таку тактику ворог обирає у відповідь на те, що немає переваг вздовж лінії бойового зіткнення”, – пояснила керівниця пресцентру.

Кореспондент Укрінформу з місця події передає, що внаслідок атаки пошкоджень зазнав Палац спорту та прилеглі багатоповерхівки. Зокрема, постраждала льодова арена, де займались одеські спортсмени. Під час удару в Палаці спорту відбувалося тренування дитячої групи з фігурного катання.

Нагадаємо, що вранці 25 березня, одразу після оголошення повітряної тривоги, у столиці пролунала серія вибухів. Уламки ракет упали в декількох районах Києва, пошкодивши житлові будинки. Унаслідок цього є поранені.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter