У Києві одразу після оголошення тривоги прогриміли вибухи: що відомо

Дата: 25 Березня 2024
A+ A- Підписатися

Вранці 25 березня, одразу після оголошення повітряної тривоги, у столиці пролунала серія вибухів. Уламки ракет упали в декількох районах Києва, пошкодивши житлові будинки. Унаслідок цього є поранені.

ZMINA зібрала, що відомо наразі. 

Фото: Національна поліція України

Так, після вибухів Київська міська військова адміністрація повідомила про роботу сил протиповітряної оборони. Жителів закликали перебувати в укриттях до відбою повітряної тривоги. 

За попередньою інформацією місцевої влади, внаслідок ракетної атаки на Київ уламки впали, зокрема, у Печерському районі, пошкодивши водночас багатоповерховий будинок. Оперативні служби прямують на місце.

Міський голова Віталій Кличко зазначив, що руйнування сталося в нежитловій триповерховій будівлі. 

“Уже пʼятеро постраждалих у Печерському районі. Трьом медики надали допомогу на місці. Двох – госпіталізували”, – написав мер.

Серед поранених – 16-річна дівчина.

У Дарницькому районі уламком пошкоджений приватний будинок у мікрорайоні Осокорки. Екстрені служби вже працюють на місці події. Потерпілих немає.

Кличко також додав, що після вибухів надійшли виклики екстрених служб у Соломʼянський та Дніпровський райони столиці. За даними Київської МВА, там теж зафіксували падіння уламків.

Крім того, уламки ракети виявили в лісосмузі в Голосіївському районі.

Інформація про руйнування та потерпілих оновлюється.

Нагадаємо, що внаслідок обстрілу російськими військовими Києва, що відбувся, постраждали щонайменше 13 цивільних, серед яких є дитина. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter