КиївПрайд представляє карту дружніх до ЛГБТ місць

Дата: 25 Квітня 2017
A+ A- Підписатися

В очікуванні Євробачення громадська організація “КиївПрайд” підготувала Карту дружніх до лесбійок, геїв, бісексуальних, трансгендерних та інтерсекс людей місць. Це, зокрема, ресторани, кафе, магазини та клуби Києва, що приймає в цьому році міжнародний пісенний конкурс.

Про це Центру інформації про права людини повідомили у прес-службі “КиївПрайду”.

“Толерантне та інклюзивне суспільство є більш сприятливим для розвитку бізнесу та економічного зростання країни. Таке суспільство гарантує, що працівники почуватимуться комфортно на робочому місці, а покупці товарів чи послуг купуватимуть не просто продукт, а й цінності компанії”, – зазначили в організації.

Карта дружніх місць виконана для зручності гостей Євробачення англійською та має онлайн і оффлайн форму.

До Карти приєдналися такі ресторани та кав’ярні: “Друзі Кафе”, Trattoria Pesto Azzurro, кнайп-клуб “Купідон”, “PR-бар”, “Розумна кава”, “Буланжері”, “Хармс”, One love coffee, “Остання Барикада”, ресторани Діми Борисова та ін. Магазини: “Всі свої”, LUSH, благодійний магазин “Ласка”, “Вікно у двір”, “Галерея” та ін.

Карта залишається відкритою для всього бізнесу, який поділяє принципи недискримінації та поваги до прав людини. Якщо ви хочете приєднатися, заповніть ЗАЯВКУ.

Ви також можете безкоштовно скачати на сайті КиївПрайду та розповсюди у своєму закладі наліпку “We are friendly”.

Ініціатива була підтримана Коаліцією з протидії дискримінації в Україні та МФ “Відродження”.

Нагадаємо, у червні 2017 року відбудеться КиївПрайд-2017 та Марш рівності. Під час КиївПрайду передбачено проведення бізнес-сніданку для інклюзивних компаній на базі Британської ради в Україні. Прогресивні компанії, які мають політику рівності на робочому місці поділяться своїм досвідом. 

Контакти для ЗМІ: press@kyivpride.org

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter