“Хлібне перемир’я”: На Донбасі на міні підірвалися 3 чоловіків

Дата: 24 Червня 2017
A+ A- Підписатися

На непідконтрольній території Луганщини у селищі Боржиківка під час польових робіт автомобіль “КамАЗ” наїхав на протипіхотну міну. Через підрив постраждали троє людей.

Про це 24 червня повідомили “Новости Донбасса” з посиланням на онлайн-ресурс “МІА “Исток”, підконтрольний незаконному збройному формуванню Луганської області. 

“30-річний водій отримав мінно-вибухову травму, осколкове поранення нижніх кінцівок, тупу травму живота, черепно-мозкову травму. Через кілька годин після події він помер. Хлопець 19 років отримав глибокі садна правого плеча, садна чола та навколо лівого ока. Ще один юнак 17 років має закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій грудної клітини. Обидва знаходяться у травматологічному відділенні центральної міської лікарні Алчевська”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у період з 16 лютого до 15 травня 2017 року загинули 36 цивільних та 157 людей отримали поранення. Це на 48 відсотків більше, ніж за попередный звітний період ООН, з 16 листопада 2016 року по 15 лютого 2017 року.

Раніше повідомлялось, що UNICEF Україна розробила мультфільми, які розповідають про мінну безпеку. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter