Із прикордонних населених пунктів Харківщини евакуювали майже 10 000 людей

Дата: 18 Травня 2024
A+ A- Підписатися
З прикордонних населених пунктів Харківської області, які перебувають під постійними обстрілами окупантів, евакуювали понад 9900 місцевих жителів.
 
Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій.
 

“Триває евакуація людей з населених пунктів Вовчанської громади Харківщини. Співробітники ДСНС та Нацполіції спільно з волонтерами та представниками місцевих громад продовжують проводити евакуаційні заходи”, – йдеться у повідомленні.

За даними ДСНС загалом з прикордонних населених пунктів Харківської області вдалося евакуювати понад 9900 людей. Тільки з Вовчанської громади було евакуйовано близько 2500 людей.

З питань виїзду з небезпечних районів можна звертатися на гарячу лінію за номером телефону 0-800-33-92-91, спецлінію поліції 102 або до найближчих відділень поліції.

Нагадаємо, 13 травня у прикордонних громадах трьох районів Харківської області оголосили примусову евакуацію понад 100 дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування.

Раніше ZMINA повідомляла, що за даними поліції Харківської області, починаючи з 10 травня та станом на 20:00 16 травня поліціянти евакуювали з Циркунівської, Липецької, Вовчанської громад до більш безпечних місць 2693 місцевих мешканців. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter